Your Cardio - Tester - Träning - Event

Your Cardio företagsträning

Prova på löpning

Hitta glädjen i löpningtillsammans med dina kollegor


Första passet (prova på)

Här fokuserar vi på att få igång rörligheten i kroppen för att kunna springa mer avslappnat. Vi går även igenom grunderna i löpteknik för att vi ska springa skonsamt och effektivt. Under passet tar vi även en löptur där Fredrik återkopplar till deltagare under passet hur de kan anamma tekniken vi gått igenom tidigare.

 

Andra passet

Nu ska vi börja springa! Denna gång går vi igenom rörlighetsövningarna samt grunderna i löptekniken. När vi är uppvärmda kör vi ett härligt intervallpass där vi känner på att pressa upp pulsen men också använda tekniken i löpningen på rätt sätt.

 

Tredje passet

För att kunna springa skadefritt är det viktigt att vara stark. Denna gång går vi igenom grundläggande styrketräning för löpning. Vi fokuserar på fot, ben, höft och bål och använder oss endast av kroppen som redskap.

 

Fjärde passet

Denna gång ska vi fokusera på att springa lite längre, men i intervallform. Att springa lite längre intervaller med vila mellan gör att vi snabbare når en bättre kondition utan att det sliter alltför mycket på kroppen. Det är ett väldigt effektivt sätt att komma igång med löpningen.


Kontakta oss för prisuppgifter!


Företagsträning

Träna i grupp och få inspiration tillsammans

Företagspaket 6 månader


Föreläsning "Träna JAG?!"

 • Här får ni en inspirationsföreläsning från Fredrik där han delar med sig av konkreta tips om hur man kommer igång, upprätthåller och fortsätter med sin träning


Tester och mål

 • För att ni som företag och varje individ ska kunna se utveckling på den investering ni gör tillsammans genomför vi enkla tester före och efter 6 månadersperioden.


 Träningspass

  • Rörlighetsträning
   • Att ha en rörlig kropp underlätta i många vardagliga situationer, i detta pass går vi igenom grunderna i rörlighetsträning.
  • Styrketräning
   • En stark kropp har alla nytta av både i jobbet och privat. Här kör vi ett pass utan resdskap som är enkelt att ta med sig hem.
  • Konditionsträning
   • Konditionsträning kan vara tråkigt,speciellt när konditionen inte är så bra. Under detta pass tar vi grunderna i löpning och hur du kan komma igång med små medel.


Sluttester och uppföljning

  • Dags för sluttester och uppföljning. Har vi fått några resultat nu när ni hållt igång under 6 månader


Kontakta oss för prisuppgifter!

Träna JAG?!


Varför ska JAG börja träna, hur kommer man igång och hur gör man det till en vana?


Att träning gör oss piggare, gladare, friskare och starkare är något vi alla känner till. Ändå visar statistiken att en fjärdedel av världens befolkning rör sig för lite. 

Tröskeln är hög och tiden är knapp.


Fredrik Ljunggren började träna först i vuxen ålder. Han testade allt men inte förrän han fann sin passion blev träning en naturlig del av vardagen.


Under den här föreläsningen delar han med sig av sin resa från otränad till vältränad konditionsidrottare.

Du får också värdefulla tips kring hur du kommer igång med din träning och viktiga verktyg för hitta vardagsmotivation.


Kontakta oss för prisuppgifter!