Your Cardio - Tester - Träning - Event

Bli en snabbare och starkare triathlet med oss!

Triathloncoaching

Din väg till en behaglig resa

VIll du ha struktur på din träning och träna utifrån dina förutsättningar?!


Det finns många coacher och träningsprogram på nätet. Flera av dessa är inte anpassade efter just DIG.


För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning är vår filosofi att träningsprogrammen ska vara inividuella och utifrån dina förutsättningar. Därför inluderar vi alltid tester i våra paket.

Foto: Josef Bränsvik

Tester

Innan vi börjar med träningsprogram gör vi tester! 

För att ta reda på din form genomför vi laktattester. Genom att springa och cykla i kontrollerad fart och mäta laktatnivån (mjölksyra) kan vi ta reda på din status och hur vi ska lägga upp träningen.

I samband med testerna har vi även ett samtal om din bakgrund, dina mål och föutsättningar för träning.

Träningsprogram

När vi tagit reda på dina värden är det dags att lägga upp ett tränignsprogram. Vi jobbar med periodiserad träning vilket innebär att vi delar upp året i fyra delar. Försäsong, uppbyggnad, tävling och återhämtning.


Under de olika delarna periodiserar vi även över månader och veckor.

Ett vanligt upplägg är tre hårdare veckor och en lugnare.

Veckovisa avstämningar

För att vi ska ta dig till nästa nivå är det viktigt att vi har koll på varandra. En gång i veckan hörs vi på telefon och stämmer av läget. Det kan vara mycket på jobbet, du eller någon annan i din familj har blivit sjuk eller ni ska resa bort några dagar. 

Om vi har en tät dialog så kan vi göra snabba justeringar så att inte träningen eller något annat påverkas.

Facebook grupp

Kompisar är kul! Därför har vi en sluten Facebook grupp där vi kan dela med oss av erfarenheter, peppa varandra och lära känna nya människor.

Här är det raka rör som gäller och inga frågor är dumma. 

TrainingPeaks

För att vi ska hålla ordning på träningsprogram och utveckling använder vi oss av ett av de vanligaste coachingverktygen på marknaden.

TrainingPeaks innehåller allt vi behöver för att planera och följa upp din träning.

Här kommer alla pass finnas tilgängliga och du kan koppla det till Zwift och din träningsapp som hör till klockan.

Zwift pass

Cykelträning på vintern är inte jätterolig ute. Därför är det tur att Zwift finns. Alla pass vi bygger går att köra i Zwift, det du behöver är en smart trainer och en dator, surfplatta eller telefon. Resten går av sig själv.

Vi kommer att köra strukturerade pass i grupp där alla kan vara med, Zwift anpassar sig efter just ditt träningsprogram och vi kan cykla tillsammans. För att krydda det lite extra så ser vi också till att vi kan snacka med varandra under passet. 

Träningströja

Visst är det kul att visa att man tränar med ett gäng, därför tar vi fram en snygg och praktisk träningströja som du kan ha på dig när du tränar. Denna ingår i coachingpaketet

Rabatt hos partners

Vi har ett antal partners där du får rabatt om du uppger att du bir coachad av Your Cardio. 

Ett exempel är bike fit där vi kommer att avsätta en helg under hösten/vintern där Iain från Pain Free Power kommer från Stockholm och gör bike fit. 

Bauer Triathlon

Vill du ha ett mål direkt med din träning!

Om du tecknar 6 månader eller mer bjuder Your Cardio på startavgiften till Bauer Triathlon 2022. Du har en garanterad startplats till de en av 200 åtråvärda platserna. Värde 1495 kr

Exklusiv träningsgrupp

För att kunna erbjuda den bästa coachingen till dig tar vi endast in 15 personer i denna coachinggrupp. Detta för att vi ska kunna lära känna varandra och er coach ska ha fullt fokus på er!

Teckna dig för coaching!

Har du bestämt dig för att ta kontroll över din träning till ditt nästa triathlon? Då är du redo att börja din coaching med Your Cardio

Allt ovanstående ingår i vårt coachingpaket!


Du tecknar dig för 4 månader och har 1 månads uppsägningstid. Skulle du skada dig eller på något annat sätt inte kunna forsätta din coaching går det alltid att lösa.


Priset per månad för allt detta är 1595 kr/månad